Home Nieuws Oostende : nieuwe parkeergebouw
Oostende : nieuwe parkeergebouw PDF Afdrukken E-mail

woensdag, 29 maart 2017 00:00

 Vanaf vrijdag 31/03/17 wordt het nieuwe parkeergebouw bij het station van Oostende in gebruik genomen.

Dit gebouw van 4 verdiepingen telt 680 parkeerplaatsen, wat het totale aantal voor de parking op ruim 900 brengt. De parking wordt voortaan, in samenspraak met stad Oostende, “Parking Station-Zee” genoemd.

 

Nieuw: Werknemers die in Oostende werken, kunnen een attest aanvragen via het Economisch Huis en met dit attest een abonnement “Park & Work” aankopen via de loketten van het station Oostende. Er worden in eerste instantie honderd P&W abonnementen voorzien. Meer info via het Economisch Huis.

 

Er wordt ook een shopping tarief aangeboden aan de klanten. Elk weekend, behalve in de Paasvakantie, zomervakantie en Kerstvakantie, kan men 4u parkeren voor het luttele bedrag van 1,5€. Zo kan men op een vlotte en onbezorgde manier gaan shoppen in Oostende. Wilt u wat langer blijven? Geen enkel probleem. Als u langer dan 4u parkeert, betaalt u verder het gewone tarief.

 

Ten slotte heeft B-Parking ervoor gekozen om de parking GRATIS te laten gebruiken gedurende de Paasvakantie (van 31/3/17 t.e.m. 17/4/17). Zo kunnen alle klanten gedurende 2 weken kennis maken met het nieuwe parkeergebouw.

Opgelet: er moet wel een parkeerticket genomen worden om binnen te rijden en dit ticket moet gevalideerd worden (aan 0 €) aan de betaalautomaat voordat men kan buitenrijden. Vanaf dinsdag 18/3/17 is de parking opnieuw gewoon betalend.